Kомода Омониja L, Омониja L, бeл cjaj + дaб сонома | Мебел Виденов
Омониja L

Kомода , бeл cjaj + дaб сонома

Kомода Омониja L 1
Kомода Омониja L 2
Kомода Омониja L 3
Kомода Омониja L 4
Kомода Омониja L 5
Kомода Омониja L 1_thumb
Kомода Омониja L 2_thumb
Kомода Омониja L 3_thumb
Kомода Омониja L 4_thumb
Kомода Омониja L 5_thumb
6600 ден

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 30 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Шкаф со четири фиоки и две врати.
Димензии: L122.5 B43 H75 см.
Боја: бел гланц + даб сонома
Обков: еврозавртки, типли, минификс, шини, метални држачи за рафтови
Изработен от висококвалитента ЛПДЧ.
 
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Нашиот мебел е конструиран со лесна монтажа, но за одличен краен резултат ве советуваме да се доверите на професионалноста и искуството на монтажните тимови на Мебел Виденов.
Продолжената изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и својствата на мебелот.Оставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 4
Пакет 1: 76/50/8 см, тежина 12,9 кг.
Пакет 2: 130/50/8 см, тежина 16,1 кг.
Пакет 3: 130/50/6 см, тежина 13,1 кг.
Пакет 4: 40/15/15 см, тежина 2,4 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Омониja L 1800.00 ден. 300.00 ден. 100.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Слични производи
Последно видени

Следете не