Комода Примавера II + LED осветлување, Примавера II, бeлa + графит | Мебел Виденов
Примавера II

Комода сo LED осветлување , бeлa + графит

Комода Примавера II + LED осветлување 1
Комода Примавера II + LED осветлување 2
Комода Примавера II + LED осветлување 3
Комода Примавера II + LED осветлување 1_thumb
Комода Примавера II + LED осветлување 2_thumb
Комода Примавера II + LED осветлување 3_thumb
27200 ден
Попуст: -25%
20100 ден

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Производот е изработен во Европа по специјална нарачка на Мебел Виденов.
Примавера се состои од 7 дела.
Шкафовите можат да бидат распоредени по различен редослед од илустрираниот.
Димензии:
- целокупни димензии: L280 B44 H178
- ТВ шкаф: L140 B47 H33 cm. - 2 парчиња.
- шкаф витрина: L38 B44 H110 см. - 2 пар; за монтажа на ѕид
- шкаф со една врата: L38 B44 H110 см. - 2 пар, за монтирање на ѕид
- полица: L110 B14 H20 cм. - 1 пар; за монтажа на ѕид
Основа:
- ламинирана иверица, графит
Врати / предница:
- МДФ, бел
- стакло
Опции
* LED осветлување
Комодата Примавера дава одличен изглед на дневната соба, исполнувајќи го просторот со емоции. Стилската комбинација на бои го одредува универзалниот карактер на моделот. Орманите овозможуваат аранжман по различен редослед. Моделот е изработен од високо квалитетни материјали, при што силните и мазни површини го олеснуваат нивното одржување. Вклученото LED осветлување му дава дополнителен ефект и расположение во ентериерот.
Обрнете внимание!
Ве молиме, споредете ги целокупните димензии на ТВ со димензиите на полицата за ТВ.
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 6
Пакет 1: 150/46/10 см, тежина 31 кг.
Пакет 2: 150/46/8 см, тежина 27 кг.
Пакет 3: 120/50/10 см, тежина 25 кг.
Пакет 4: 120/40/10 см, тежина 21 кг.
Пакет 5: 120/40/7 см, тежина 16 кг.
Пакет 6: 120/40/7 см, тежина 16 кг.

 

Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Примавера II 3700.00 ден. 700.00 ден. 200.00 ден.

Цената за качувањето се определува на база спратови, кои ќе бидат помината од групата која ја врши услугата. Ве молиме имајте во предвид дека се смета такса за приземни спратови, иако е возможно тие да не се набројани во Вашата зграда

Слични производи
Последно видени