Комода Рома, Рома, пeсoчен дaб + сиво кафeaв | Мебел Виденов
Рома

Комода , пeсoчен дaб + сиво кафeaв

Комода Рома 1
Комода Рома 2
Комода Рома 3
Комода Рома 1_thumb
Комода Рома 2_thumb
Комода Рома 3_thumb
8400 ден
Попуст: -31%
5700 ден

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Другите производи од серијата Рома можете да ги видите тука:
- гардероб Рома: https://videnov.bg/garderob-roma
- спална Рома: https://videnov.bg/spalnya-roma-za-matrak-160200
- комплет полици 89/48: https://videnov.bg/komplekt-raftove-8948
Димензии:
- L145 B38 H90 см
Основа:
- ламинирана иверица
Врати:
- ламинирана иверица
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
 
Слични производи
Последно видени