Комода Рони, Рони, бeла + црн сјај | Мебел Виденов
Рони

Комода , бeла + црн сјај

Комода Рони 1
Комода Рони 2
Комода Рони 3
Комода Рони 1_thumb
Комода Рони 2_thumb
Комода Рони 3_thumb
6800 ден
5000 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Комода Рони има четири фиоки, две вратички и прилагодливи ногарки.
Димензии: L120 B43 H76 см.
Боја: бeла + црн сјај
Хардвер: штрафови, дипли, минификс, шини за фиоки, алуминумски рачки, прилагодливи ногарки, метални држачи за полици
Изработена е од висококвалитетна ламинирана иверица.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Постојаната изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и својствата на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 4
Пакет 1: 77/48/6,5 см., тежина 12 кг.
Пакет 2: 78/37/8 см., тежина 9 кг.
Пакет 3: 127/49/8 см., тежина 23,1 кг.
Пакет 4: 30/20/10 см., тежина 2,5 кг.
Одржување: Избришете ги површините со малку влажна крпа. Да не се користат производи за чистење и материјали што содржат абразивни честички.
Слични производи
Последно видени