Комода Савола, Савола, oрев винтиџ + мрамор беж | Мебел Виденов
Савола

Комода бифе , oрев винтиџ + мрамор беж

Комода Савола 1
Комода Савола 1_thumb
13600 ден
10200 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Димензии:
- L184 B42 H92 см. 
Материјал на основа:
- ламинирана иверица
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 2
Пакет 1: 184/44/10 см, тежина 41,3 кг.
Пакет 2: 95/62/16 см, тежина 47,2 кг.
Слични производи
Последно видени