Комода Селе, Селе, даб вотан + бел сјај | Мебел Виденов
Селе

Комода , даб вотан + бел сјај

Комода Селе 1
Комода Селе 2
Комода Селе 3
Комода Селе 4
Комода Селе 1_thumb
Комода Селе 2_thumb
Комода Селе 3_thumb
Комода Селе 4_thumb
12100 ден
9400 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Димензии:
- L135 B41 H86 см
Материјали:
- ламинирана иверка
Врати:
- иверица, бел сјај
- метални рачки
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
При распакување на тапациран мебел, не препорачуваме употреба на остри предмети заради можноста за сечење на мебелот.
Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на интегритетот на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 3
Пакет 1: 87/49/9 см, тежина 20,1 кг.
Пакет 2: 137/41/5 см, тежина 17,4 кг.
Пакет 3: 83/46/5 см, тежина 11,3 кг.

Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Селе 1000.00 ден. 300.00 ден. 200.00 ден.

Цената за качувањето се определува на база спратови, кои ќе бидат помината од групата која ја врши услугата. Ве молиме имајте во предвид дека се смета такса за приземни спратови, иако е возможно тие да не се набројани во Вашата зграда

Слични производи
Последно видени