Kомода Симфониja 1, Симфонија 1, алпско бело + светло сиво | Мебел Виденов
Симфонија 1

Kомода , алпско бело + светло сиво

Kомода Симфониja 1 1
Kомода Симфониja 1 1_thumb
10600 ден
7800 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Израбоетена во Германија по специјална нарачка за Мебел Виденов.
Димензии:
- L93 B42 H81 см
Материјали:
- ламинирана иверица
Боја:
- алпско бело + светло сиво
Механизми:
- шини за фиоки
- шарки
- рачки
Комодата Симфонија 1 ги крши стандардите и му дава стилска индивидуалност на ентериерот. Направена е од високо квалитетен иверица што ги исполнува високите европски стандарди за екологија и безбедност. Убавиот декор на дрво ја донесува дома естетиката на природните материјали што дава повеќе расположение и пријатност.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
 
 
Слични производи
Последно видени