Комода SR-4, SR-4, дaб сонома | Мебел Виденов
SR-4

Комода , дaб сонома

Комода SR-4 1
Комода SR-4 1_thumb
5200 ден
3300 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Шкафовите со фиоки не се само функционално неопходни, тие имаат единствена можност да го донесат тој стилски акцент во ентериерот, што ќе му даде на вашиот мебел готов изглед.
Шкаф со четири фиоки.
Димензии: L70 B43 H76 см.
Изработена од висококвалитетна ламинирана иверица (во наведените комбинации на бои)
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Постојаната изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и својствата на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 3
Пакет 1: 77/49/8 см, тежина 12,8 кг.
Пакет 2: 77/49/8 см, тежина 12,5 кг.
Пакет 3: 30/20/10 см, тежина 2 кг.
Слични производи
Последно видени