Kомода Вана 1, Вана 1, бeлa + дaб сонома | Мебел Виденов
Вана 1

Kомода , бeлa + дaб сонома

Kомода Вана 1 1
Kомода Вана 1 1_thumb
11800 ден
Попуст: -38%
7200 ден

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Димензиии:
L150 B42 H85 см.
Основа:
- ламинирана иверица
- декор: бела + даб сонома
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Нашиот мебел е конструиран со лесна монтажа, но за одличен краен резултат ве советуваме да се доверите на професионалноста и искуството на монтажните тимови на Мебел Виденов.
Продолжената изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и својствата на мебелот.Оставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 2
Пакет 1: 156/47/9 см., тежина 34 кг.
Пакет 2: 88/55/11 см., тежина 26 кг.
Слични производи
Последно видени