Комода Ванеса, Ванеса, bergamo темно + бел сјај | Мебел Виденов
Ванеса

Комода , bergamo темно + бел сјај

Комода Ванеса 1
Комода Ванеса 2
Комода Ванеса 3
Комода Ванеса 1_thumb
Комода Ванеса 2_thumb
Комода Ванеса 3_thumb
9500 ден
Попуст: -35%
6100 ден

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Димензии:
- L100 B45 H85 см.
Материјал:
-МДФ
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 3
Пакет 1: 105/46 / 12,5 см, тежина 33,8 кг.
Пакет 2: 95/16/11 см, тежина 10,2 кг.
Пакет 3: 104/24/6 см, тежина 9,4 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Ванеса 2000.00 ден. 300.00 ден. 100.00 ден.

Цената за качувањето се определува на база спратови, кои ќе бидат помината од групата која ја врши услугата. Ве молиме имајте во предвид дека се смета такса за приземни спратови, иако е возможно тие да не се набројани во Вашата зграда

Слични производи
Последно видени

Следете не