Kомода Велино 104, Велино 104 | Мебел Виденов
Велино 104

Kомода

Kомода Велино 104 1
Kомода Велино 104 2
Kомода Велино 104 3
Kомода Велино 104 4
Kомода Велино 104 5
Kомода Велино 104 1_thumb
Kомода Велино 104 2_thumb
Kомода Велино 104 3_thumb
Kомода Велино 104 4_thumb
Kомода Велино 104 5_thumb
13400 ден
Попуст: -26%
9800 ден

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 15 дена

Димензии:
- L83 B49 H87 см.
Материјали:
- масивно иглолисно дрво
- грб HDF
Површина:
- безбоен полиуретанов лак
Механизми:
- рачки од цврсто дрво
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Нашиот мебел е конструиран со лесна монтажа, но за одличен краен резултат ве советуваме да се доверите на професионалноста и искуството на монтажните тимови на Мебел Виденов.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и својствата на мебелот.Оставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 1
Пакет 1: 90/50/20 см., тежина 26 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Велино 104 1400.00 ден. 100.00 ден. 100.00 ден.

Цената за качувањето се определува на база спратови, кои ќе бидат помината од групата која ја врши услугата. Ве молиме имајте во предвид дека се смета такса за приземни спратови, иако е возможно тие да не се набројани во Вашата зграда

Слични производи
Последно видени

Следете не