Комода Венери, Венери, антрацит + даб евок | Мебел Виденов
Венери

Комода , антрацит + даб евок

Комода Венери 1
Комода Венери 2
Комода Венери 3
Комода Венери 4
Комода Венери 5
Комода Венери 6
Комода Венери 7
Комода Венери 1_thumb
Комода Венери 2_thumb
Комода Венери 3_thumb
Комода Венери 4_thumb
Комода Венери 5_thumb
Комода Венери 6_thumb
Комода Венери 7_thumb
12500 ден
Попуст: -32%
8400 ден

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Димензии:
- состав: L190 B40 H200
- ТВ комода: L170 B40 H34 cм.
- ѕден ормар -: L52 B34 H101,5 см. - за поставување на ѕид
- шкаф витрина: L52 B34 H100 см. -
- ѕидна полица: L140 B20 H16 см. - 1 пар.; за поставување на ѕид
Основа:
- ламинирана иверка
Полици:
- иверка
Обрнете внимание!
Согласете ги вкупните димензии на ТВ со димензиите на површината.
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Нашиот мебел е конструиран со лесна монтажа, но за одличен краен резултат ве советуваме да се доверите на професионалноста и искуството на монтажните тимови на Мебел Виденов.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 2
Пакет 1: 110/30/20 см, тежина 20 кг.
Пакет 2: 200/60/90 см, тежина 37 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Венери 2500.00 ден. 400.00 ден. 100.00 ден.

Цената за качувањето се определува на база спратови, кои ќе бидат помината од групата која ја врши услугата. Ве молиме имајте во предвид дека се смета такса за приземни спратови, иако е возможно тие да не се набројани во Вашата зграда

Слични производи
Последно видени