Kомода Весан, Весан, даб сонома | Мебел Виденов
Весан

Kомода , даб сонома

Kомода Весан 1
Kомода Весан 2
Kомода Весан 1_thumb
Kомода Весан 2_thumb
9700 ден
7100 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Димензии:
- L138 B40 H71 cм.
Основа:
- ламинирана иверка
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Нашиот мебел е конструиран со лесна монтажа, но за одличен краен резултат ве советуваме да се доверите на професионалноста и искуството на монтажните тимови на Мебел Виденов.
Продолжената изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и својствата на мебелот.Оставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 2
Пакет 1: 138,5 / 46,5 / 6,5 см, тежина 24,5 кг.
Пакет 2: 71/4 / 12,5 см, тежина 23 кг.

 

Слични производи
Последно видени