Комода Виела 1, Виела 1, сонома тартуф + венге магија | Мебел Виденов
Виела 1

Комода , сонома тартуф + венге магија

Комода Виела 1 1
Комода Виела 1 1_thumb
5200 ден
Попуст: -28%
3700 ден

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Димензии:
- L90 B40 H106.5 см.
Основа:
-ламинирана иверица
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 1
Пакет 1: 101/44/18 см, тежина 41,7 кг.
Слични производи
Последно видени