Kомода Виери, Виери, бeл cjаj | Мебел Виденов
Виери

Kомода , бeл cjаj

Kомода Виери 1
Kомода Виери 1_thumb
13300 ден
Попуст: -30%
9300 ден

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Изработена во Европа по специјално барање за Мебел Виденов.
Димензии:
- L150 B45 H87 см
Основа:
- ламинирана иверка
- врати: -МДФ
Декорација:
- бел сјај
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Продолжената изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и својствата на мебелот.Оставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
 
 
Слични производи
Последно видени