Комплеt Аден, Аден, бeл сјај | Мебел Виденов
Аден

Комплет , бeл сјај

Комплеt Аден 1
Комплеt Аден 2
Комплеt Аден 1_thumb
Комплеt Аден 2_thumb
12300 ден
9700 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Аден сетот ви го обезбедува вашиот ходник во стил.
Вклучува:
- плакар: L50,1 B40,5 H190 см.
 * горен дел: L60.1 B26.6 H60.1 cm
 * долен дел: L60.1 B40.5 H60 cm.
Основа:
- ламинирана иверица
- декор: бел мат
Врати:
- ламинирана иверица
- декор: бел сјај 
Можете да ги видите другите производи од серијата Аден тука: https://videnov.bg/searching?title=%D0%B0%D0%B4%D0%B5%D0%BD
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од вистинските бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
При распакување на мебелот, не препорачуваме употреба на остри предмети и сечила, заради можноста за сечење или оштетување на површините. Повредите од оваа природа нема да бидат прифатени како поплака. Константна изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во видот и својствата на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Дефекти од овој тип на производите НЕ се покриени со нивната гаранција. За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
 
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Аден 1000.00 ден. 500.00 ден. 100.00 ден.

Цената за качувањето се определува на база спратови, кои ќе бидат помината од групата која ја врши услугата. Ве молиме имајте во предвид дека се смета такса за приземни спратови, иако е возможно тие да не се набројани во Вашата зграда

Слични производи
Последно видени

Следете не