Комплет мебел за детска соба Феликс, Феликс, даб сонома + зелен океан | Мебел Виденов
Феликс

Комплет мебел за детска соба , даб сонома + зелен океан

Комплет мебел за детска соба Феликс 1
Комплет мебел за детска соба Феликс 2
Комплет мебел за детска соба Феликс 3
Комплет мебел за детска соба Феликс 4
Комплет мебел за детска соба Феликс 5
Комплет мебел за детска соба Феликс 1_thumb
Комплет мебел за детска соба Феликс 2_thumb
Комплет мебел за детска соба Феликс 3_thumb
Комплет мебел за детска соба Феликс 4_thumb
Комплет мебел за детска соба Феликс 5_thumb
29700 ден
Попуст: -35%
19100 ден

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Сетот вклучува кревет, биро, полица и плакар.
Креветот е погоден за едностран  и двостран душек со димензии 90/200 см
Механизам за подигнување на душекот не може да се користи.
Ако одберете двостран душек за вашиот кревет, треба да купите и рамка за душек со соодветна големина.
Димензии:
- кревет: L94 B204,5 H80 см
- плакар: L120 B52 H183 см
- биро: L120 B60 H75 см
- полица: L110 B19 H32 см
Материјал на основата:
- иверица
- иверица ламинирана
Декорација на врати:
- сјај
Механизми:
-Шини за полици
-Амортизер на гас
Декор на основата:
-шагре
Материјал на врати:
-ламинирана иверица
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од вистинските бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Душекот не е вклучен во цената. На илустрацијата душекот е едностран.
Во цената на артиклите не  е вклучено монтирање, чиј надомест е наведен во категоријата УСЛУГИ од мени лентата. Оштетувања од ваков карактер нема да бидат прифатени за рекламација. Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во видот и својствата на тапацирот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција. За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 12
Пакет 1: 183/58/6 см, тежина 25,5 кг.
Пакет 2: 146/57/6 см, тежина 19,5 кг.
Пакет 3: 126/58/6 см, тежина 18 кг.
Пакет 4: 86/59/7 см, тежина 15,5 кг.
Пакет 5: 137/48/7 см, тежина 17,5 кг.
Пакет 6: 207/87/6 см, тежина 33 кг.
Пакет 7: 106/67/9 см, тежина 23 кг.
Пакет 8: 122/63/6 см, тежина 18 кг.
Пакет 9: 80/65/7 см, тежина 15 кг.
Пакет 10: 113/35 / 4,5 см, тежина 6 кг.
Пакет 11: 142/48/4 см, тежина 8,5 кг.
Пакет 12: 50/13/20 см, тежина 6 кг.
Слични производи
Последно видени