Комплет мебел за детска соба Нидо III, Нидо III, светол периер + зелен океан + антрацит сјај | Мебел Виденов
Нидо III

Комплет мебел за детска соба , светол периер + зелен океан + антрацит сјај

Комплет мебел за детска соба Нидо III 1
Комплет мебел за детска соба Нидо III 2
Комплет мебел за детска соба Нидо III 3
Комплет мебел за детска соба Нидо III 4
Комплет мебел за детска соба Нидо III 5
Комплет мебел за детска соба Нидо III 6
Комплет мебел за детска соба Нидо III 1_thumb
Комплет мебел за детска соба Нидо III 2_thumb
Комплет мебел за детска соба Нидо III 3_thumb
Комплет мебел за детска соба Нидо III 4_thumb
Комплет мебел за детска соба Нидо III 5_thumb
Комплет мебел за детска соба Нидо III 6_thumb
22800 ден
Промоција

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Комплет мебел за детска соба Нидо III
Во комплетот се вклучени кревет, ноќно шкафче, плакар, комода со фиоки, биро и полица.
Креветот е погоден за  едностран и двостран душеци 90/200 см.
Може да се користи стандартен механизам за подигање на душек, само со едностран душек.
Ако ја изберете опцијата со двостран душек, мора да купите и рамка за душек со соодветни димензии.
Димензии:
- кревет: L95 B204 H70 cм.
- ноќно шкафче: L43 B43 H41 cм.
- плакар: L117 B58 H185 см.
- комода: L43 B43 H94 см.
- биро: L120 B60 H72 cм.
- полица: L110 B19 H32 cм.
Материјали:
- ламинирана иверица
- еко кожа
* вклучено во сетот држачи за полицата.
Детскиот сет Нидо III е наполнет со расположение и неизбришена свежина. Секој дел од истиот е дизајниран да обезбеди удобност и функционалност во секојдневните активности. Мебелот има лесни за одржување трајни површини и висококвалитетни лепила за рабови, што гарантира издржливост и безбедност при употреба во согласност со барањата за создавање на сосема безбедна околина.
Обрнете внимание!
Не ги отворајте сите фиоки истовремено!
Дозволени се отстапувања или разлики од вистинските бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
При распакување на мебелот, не препорачуваме употреба на остри предмети и сечила, заради можноста за сечење или оштетување на површините. Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во видот и својствата на тапацирот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција. За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 13
Пакет 1: 185/63 / 5,5 см, тежина 25,2 кг.
Пакет 2: 184/54/5 см, тежина 17,6 кг.
Пакет 3: 185/66/6 см, тежина 23,7 кг.
Пакет 4: 123/63/5 см, тежина 14,5 кг.
Пакет 5: 124/67/5 см, тежина 14,8 кг.
Пакет 6: 78/68/6 см, тежина 13,3 кг.
Пакет 7: 116/36/4 см, тежина 4,8 кг.
Пакет 8: 96/50/10 см, тежина 21,2 кг.
Пакет 9: 50/53/12 см, тежина 11 кг.
Пакет 10: 210/38/10 см, тежина 22,2 кг.
Пакет 11: 100/72/15 см, тежина 8 кг.
Пакет 12: 120/52/4 см, тежина 9,6 кг.
Пакет 13: 50/16/20 см, тежина 5,1 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Нидо III 4800.00 ден. 1300.00 ден. 400.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Слични производи
Последно видени

Следете не