Комплет шкафчиња за ѕид Кито, Кито, Light artwood | Мебел Виденов
Кито

Комплет шкафчиња , Light artwood

Комплет шкафчиња за ѕид Кито 1
Комплет шкафчиња за ѕид Кито 1_thumb
5700 ден
4300 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Потребна е монтажа за ѕид!
Димензии:
- L33 B35 H90
Материјал:
- ламинирана иверица
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 1
Пакет 1: 92/22 / 4,7 см
 
 
Слични производи
Последно видени