Комплет тапи за водоотпорна лајсна, Водоотпорна лајсна | Мебел Виденов
Водоотпорна лајсна

Комплет тапи за водоотпорна лајсна

Комплет тапи за водоотпорна лајсна 1
Комплет тапи за водоотпорна лајсна 2
Комплет тапи за водоотпорна лајсна 3
Комплет тапи за водоотпорна лајсна 4
Комплет тапи за водоотпорна лајсна 1_thumb
Комплет тапи за водоотпорна лајсна 2_thumb
Комплет тапи за водоотпорна лајсна 3_thumb
Комплет тапи за водоотпорна лајсна 4_thumb
100 ден

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Материјал: ПВЦ
Боја: мат хром
Во цената се вклучени 2 тапи
Се препорачува при монтирање на водоотпорна лајсна, за подобар и покомплетен изглед.
Последно видени