Конектор во U-форма, Конектор U-облик, за термо плоча 28мм, алуминиум | Мебел Виденов
Конектор U-облик

Конектор во U-форма

Конектор во U-форма 1
Конектор во U-форма 2
Конектор во U-форма 1_thumb
Конектор во U-форма 2_thumb
100 ден

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Димензии: L600 B15 H30 mm.
Материјал: алуминиум
Боја: мат хром
Се користи за спојување под 90 ° / степени / на кујнски плочи.
Последно видени