Крајна плоча Надја 212, долна, Надја 212, бел сјај | Мебел Виденов
Надја 212

Плоча за кујна, долна , бел сјај

Крајна плоча Надја 212, долна 1
Крајна плоча Надја 212, долна 2
Крајна плоча Надја 212, долна 1_thumb
Крајна плоча Надја 212, долна 2_thumb
600 ден
Попуст: -31%
400 ден

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Достава: 10 дена

Димензии
- L56 / B1.5 / H87 см.
Основа: иверица, боја бел сјај
Механизми: не содржи
Модерната кујна е одлична комбинација на функција и дизајн. Со модуларни системи во кујната можете да направите оптимално користење на просторот што го имате. За да се запознаете со можностите што ги нуди модуларниот систем Надија, погледнете ги сите модули и елементи неопходни за комплетната опрема на вашата кујна - плотна, грб, цокла, чешма и сите елементи за поврзување. Ламинираната иверица која се користи за производство на овој производ е со сертифицирано потекло и квалитет, исполнувајќи ги високите европски стандарди за екологија и безбедност. Орманите се испорачуваат во силен и лесен пакет за носење, со лесни за следење упатствата за монтирање.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од вистинските бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 1
Пакет 1: 89/57 / 1,5 см, тежина 4,9 кг.


Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Надја 212 100.00 ден. 100.00 ден. 100.00 ден.

Цената за качувањето се определува на база спратови, кои ќе бидат помината од групата која ја врши услугата. Ве молиме имајте во предвид дека се смета такса за приземни спратови, иако е возможно тие да не се набројани во Вашата зграда

Слични производи
Комбинирайте с:
Последно видени

Следете не