Кревет Никол, за душек 90/200 (без вкл.душек), Никол, бел мат | Мебел Виденов
Никол

Кревет, за душек 90/200 , бел мат

Кревет Никол, за душек 90/200 (без вкл.душек) 1
Кревет Никол, за душек 90/200 (без вкл.душек) 2
Кревет Никол, за душек 90/200 (без вкл.душек) 1_thumb
Кревет Никол, за душек 90/200 (без вкл.душек) 2_thumb
18700 ден
Попуст: -30%
12900 ден

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Можете да нарачате и преграда за кревет Никол тука
Креветот е погоден за двостран душек со големина 90/200.
Неопходно е да купите и рамка за душек со иста големина.
Во долната фиока има можност да поставите душек со димензии 90/200 и висина 18 см.
Димензии:
- L206 B96 H64 см
Материјали:
- ламинирана иверка
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 3
Пакет 1: 54/214/6 см, тежина 27,7 кг.
Пакет 2: 92/214/4 см, тежина 29,4 кг.
Пакет 3: 108/65/7 см, тежина 21 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Никол 1500.00 ден. 400.00 ден. 100.00 ден.

Цената за качувањето се определува на база спратови, кои ќе бидат помината од групата која ја врши услугата. Ве молиме имајте во предвид дека се смета такса за приземни спратови, иако е возможно тие да не се набројани во Вашата зграда

Слични производи
Комбинирайте с:
Последно видени

Следете не