Кревет Ралица со механизам + душек Neo Dream 120/190, Ралица, венге | Мебел Виденов
Ралица

Кревет со механизам + душек Neo Dream 120/190 , венге

Кревет Ралица со механизам + душек Neo Dream 120/190 1
Кревет Ралица со механизам + душек Neo Dream 120/190 2
Кревет Ралица со механизам + душек Neo Dream 120/190 3
Кревет Ралица со механизам + душек Neo Dream 120/190 4
Кревет Ралица со механизам + душек Neo Dream 120/190 5
Кревет Ралица со механизам + душек Neo Dream 120/190 6
Кревет Ралица со механизам + душек Neo Dream 120/190 7
Кревет Ралица со механизам + душек Neo Dream 120/190 1_thumb
Кревет Ралица со механизам + душек Neo Dream 120/190 2_thumb
Кревет Ралица со механизам + душек Neo Dream 120/190 3_thumb
Кревет Ралица со механизам + душек Neo Dream 120/190 4_thumb
Кревет Ралица со механизам + душек Neo Dream 120/190 5_thumb
Кревет Ралица со механизам + душек Neo Dream 120/190 6_thumb
Кревет Ралица со механизам + душек Neo Dream 120/190 7_thumb
13700 ден
10600 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Креветот е погоден само за едностран душек 120/190 см.
Креветот е достапен со механизам за подигнување со пружина + душек Neo Dream 120/190.
Креветот е универзален, за лев или десен агол, а насоката се одредува за време на монтажата.
Димензии:
- L120,5 B191,5 H60 см.
Материјали:
- иверица, ламинирана иверица, декорација (во наведените комбинации на бои)
Универзалниот кревет Ралица нуди многу повеќе практичност и удобност, гаранција за мирен и здрав сон. Со овој модел добивате поголема функционалност, благодарение на механизмот за кревање на душекот, што го вклучивме во комплетот. Овозможува оптимална употреба на просторот за душеци за складирање на постелнина и предмети. Дното дополнително го стабилизира креветот против извртување на дијагоналите и ја зајакнува структурата. Сите материјали се сертифицирани и безбедни за здравјето на луѓето.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Цената на артиклите не вклучува монтажа, чија вредност е наведена во категоријата услуги од лентата со мени. За валидна гаранција, монтажата на потпорите на наведените места е задолжителна.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Одржување: Избришете ги површините со влажна крпа. Производи за чистење и материјали што содржат абразивни честички не се користат.
Број на пакувања: 3
Пакет 1: 200/67 / 6,5 см, тежина 30,7 кг.
Пакет 2: 53/12/8 см, тежина 2,5 кг.
Пакет 3: 120/190/23 см, тежина 33,7 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Ралица 1000.00 ден. 700.00 ден. 300.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Слични производи
Последно видени

Следете не