Кревет Ралица со механизам за душек 82/190, Ралица, светол рокфорд | Мебел Виденов
Ралица

Кревет со механизам за душек 82/190 , светол рокфорд

Кревет Ралица со механизам за душек 82/190 1
Кревет Ралица со механизам за душек 82/190 1_thumb
3200 ден
Промоција

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Креветот е погоден само за едностран душек 82/190 см.
Креветот е достапен со механизам за подигнување со пружини за душек и дно.
Креветот е универзален, за лев или десен агол, а насоката се одредува за време на монтажата.
Димензии:
- L82,5 B191,5 H60 см.
Материјали:
- иверица, ламинирана иверица, декорација (во наведените комбинации на бои)
Пакување: Брановиден картон и полиетиленова растеглива фолија;
Ние ви нудиме мирен и здрав сон со универзалниот кревет Ралица. Креветот е погоден за еднострани душеци со големина 82/190 см. Моделот нуди одлична функционалност и удобност, благодарение на вклучениот механизам за подигање на душекот. Тоа го олеснува ефикасното користење на просторот за душеци за складирање на постелнина и предмети. Дното дополнително го стабилизира креветот од извртување на дијагоналите и ја зајакнува структурата. Сите материјали се сертифицирани и безбедни за здравјето на луѓето.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Наведената цена не вклучува душек.
На илустрацијата, креветот има едностран душек со дебелина 18 см.
Цената на артиклите не вклучува монтажа, чија вредност е наведена во категоријата услуги од лентата со мени. За валидна гаранција, монтажата на потпорите на наведените места е задолжителна.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Одржување: Избришете ги површините со влажна крпа.
Производи за чистење и материјали што содржат абразивни честички не се користат.
Опрема: Број на пакувања: 2
Пакет 1: 198/67/7 см, тежина 27 кг.
Пакет 2: 53/12/8 см, тежина 2 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Ралица 600.00 ден. 200.00 ден. 100.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Слични производи
Последно видени

Следете не