Кревет Реинбоу II, за душек 90/200 (без вкл. душек), Реинбоу II, даб сонома | Мебел Виденов
Реинбоу II

Кревет за душек 90/200 , даб сонома

Кревет Реинбоу II, за душек 90/200 (без вкл. душек) 1
Кревет Реинбоу II, за душек 90/200 (без вкл. душек) 1_thumb
3600 ден
2500 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Креветот е погоден за едностран и двостран душек. 90/200.
Може да се користи механизам за кревање на душек и дно, само за едностран душек.
Ако ја изберете опцијата со двостран душек, мора да купите рамка за душек со соодветна големина.
Рамката на душекот не смее да биде повисока од 4 см.!
Димензии:
- L94 B204,4 H65 см.
Материјали:
- иверица, ламинирана иверица, ПВЦ рабови
Обезбедете си удобност и гарантирано задоволство од спиење со кревети Реинбоу. За поголема стабилност при поставување на душекот, покрај креветите се обезбедуваат потпори. Сите материјали што се користат за изработка на креветот се сертифицирани и безбедни за здравјето.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Наведената цена не вклучува душек.
На илустрацијата креветот е со едностран душек.
Цената на артиклите не вклучува монтажа, чија вредност е наведена во категоријата услуги од лентата со мени.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на душекот. Поставете го душекот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 2 (со големина 90/200)
Пакет 1: 208/32/7 см, тежина 12,2 кг.
Пакет 2: 96/66/4 см, тежина 7,9 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Реинбоу II 400.00 ден. 100.00 ден. 100.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Слични производи
Последно видени

Следете не