Кујна Дарина, Дарина, венге + црвен сјај | Мебел Виденов
Дарина

Кујна , венге + црвен сјај

Кујна Дарина 1
Кујна Дарина 2
Кујна Дарина 3
Кујна Дарина 4
Кујна Дарина 5
Кујна Дарина 6
Кујна Дарина 1_thumb
Кујна Дарина 2_thumb
Кујна Дарина 3_thumb
Кујна Дарина 4_thumb
Кујна Дарина 5_thumb
Кујна Дарина 6_thumb
22000 ден
Попуст: -44%
12200 ден

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Стилскиот вид и функционалноста се комбинацијата во кујните Дарина.
Кујната е погодна за надограден мијалник. Се препорачува да се користи плотна со дебелина од 28 мм.
Модуларна кујна.
Димензии:
- горен дел: L200 B30 H60 см.
- долен дел: L200 B60 H85 см.
Вклучени:
- плотна во боја турмалин / дебелина 28 мм./; плотната не е цела
- цокла.
Материјал:
- основа и врати: ламинирана иверка
Боја:
 * кујна: венге + црвен сјај
 * витрини: стакла - провидни, рачките - сребрена боја
 Цената на кујната не вклучува мијалник, чешма и додатоци.
Оваа кујна е нов модел на Мебел Виденов и сигурно ќе ужива во големиот интерес на потрошувачите. Комбинира стилски вид и функционалност. Таа е погодна за покомпактни кујни, но во исто време има доволно капацитет да го смести потребниот прибор за секоја кујна. Кујната Дарина е модуларна и постои можност да се разместат модулите според преференциите на корисникот.
Обрнете внимание!
Во цената не се вклучени мијалник, уреди и додатоци.
Дозволени се отстапувања или разлики од вистинските бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Нашиот мебел е конструиран за лесно монтирање, но за одличен краен резултат ве советуваме да верувате во професионалноста и искуството на монтажерите од тимот на Мебел Виденов.
Константна изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на интегритетот на производите НЕ е покриен со нивната гаранција. За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 8
Пакет 1: 87/46/11 см, тежина 19,7 кг.
Пакет 2: 87/46/11 см, тежина 19,4 кг.
Пакет 3: 87/46/12 см, тежина 23,4 кг.
Пакет 4: 65/41/9 см, тежина 9,5 кг.
Пакет 5: 82/29 / 8,5 см, тежина 10,2 кг.
Пакет 6: 84,6 / 31/5 см, тежина 6,4 кг.
Пакет 7: 82/41 / 12,2 см, тежина 15,9 кг.
Пакет 8: 85/61/7 см, тежина 13,3 кг.

Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Дарина 2700.00 ден. 600.00 ден. 200.00 ден.

Цената за качувањето се определува на база спратови, кои ќе бидат помината од групата која ја врши услугата. Ве молиме имајте во предвид дека се смета такса за приземни спратови, иако е возможно тие да не се набројани во Вашата зграда

Слични производи
Последно видени

Следете не