Кујна Емира, Емира, бела + Сан Ремо светол | Мебел Виденов
Емира

Кујна , бела + Сан Ремо светол

Кујна Емира 1
Кујна Емира 1_thumb
25500 ден
Промоција

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Кујната вклучува: долен ред и горен ред шкафчиња и работна термо плотна.
За кујната погоден е надограден мијалник.
Шкафовите можат да бидат распоредени по различен редослед од илустрираниот.
Вкусни димензии:
- горен ред: L200 B30 H70 см
- долен ред: L200 B60 H84 см.
Материјал:
- ламинирана иверка
Плотна:
- плотна светол графит
Обрнете внимание!
Во цената не се вклучени мијалник, уреди и додатоци.
Дозволени се отстапувања или разлики од вистинските бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Нашиот мебел е конструиран за лесно монтирање, но за одличен краен резултат ве советуваме да верувате во професионалноста и искуството на монтажерите од тимот на Мебел Виденов.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на интегритетот на производите НЕ е покриен со нивната гаранција. За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 6
Пакет 1: 86/50/15 см, тежина 31 кг.
Пакет 2: 83/34/17 см, тежина 26 кг.
Пакет 3: 86/42/15 см, тежина 22 кг.
Пакет 4: 205/61/6 см, тежина 37 кг.
Пакет 5: 86/66/16 см, тежина 40 кг.
Пакет 6: 41/21/21 см, тежина 4 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Емира 4900.00 ден. 1100.00 ден. 400.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Слични производи
Последно видени

Следете не