Кујна Иберија, Иберија, даб сонома + бел сјај | Мебел Виденов
Иберија

Кујна , даб сонома + бел сјај

Кујна Иберија 1
Кујна Иберија 1_thumb
39000 ден
Попуст: -44%
21600 ден

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Кујната вклучува: долен ред, горен ред шкафови и работна термо плотна.
Мијалник со табла е погоден за кујната.
Главни димензии: 
- горен ред: L220 B30 H72 см
- долен ред: L220 B60 H84 см.
Материјал:
- ламинирана иверка
Плотна:
- плотна за готвење, декор: песок
Обрнете внимание!
Во цената не се вклучени мијалник, уреди и додатоци.
Дозволени се отстапувања или разлики од вистинските бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Нашиот мебел е конструиран за лесно монтирање, но за одличен краен резултат ве советуваме да верувате во професионалноста и искуството на монтажерите од тимот на Мебел Виденов.
Константна изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на интегритетот на производите НЕ е покриен со нивната гаранција. За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 5
Пакет 1: 88/51/19 см, тежина 40 кг.
Пакет 2: 87/36/21 см, тежина 30 кг.
Пакет 3: 78/73/14 см, тежина 37 кг.
Пакет 4: 87/66/17 см, тежина 45 кг.
Пакет 5: 40/20/20 см, тежина 3 кг.
 
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Иберија 3600.00 ден. 800.00 ден. 200.00 ден.

Цената за качувањето се определува на база спратови, кои ќе бидат помината од групата која ја врши услугата. Ве молиме имајте во предвид дека се смета такса за приземни спратови, иако е возможно тие да не се набројани во Вашата зграда

Слични производи
Комбинирайте с:
Последно видени

Следете не