Кујна Јола, Јола, бела + даб сонома | Мебел Виденов
Јола

Кујна , бела + даб сонома

Кујна Јола 1
Кујна Јола 2
Кујна Јола 1_thumb
Кујна Јола 2_thumb
16400 ден
12400 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Кујната вклучува: ормани во горен ред и ормани во долен ред и плотна.
Надграден мијалник е погоден за кујната.
Главни димензии:
- горниот ред: L120 B30 H58 см.
- долен ред: L120 B60 H84 см.
Материјал:
- ламинирана иверка
Плотна:
- сив камен плотна
Обрнете внимание!
Во цената не се вклучени мијалник, уреди и додатоци.
Дозволени се отстапувања или разлики од вистинските бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Нашиот мебел е конструиран за лесно монтирање, но за одличен краен резултат ве советуваме да верувате во професионалноста и искуството на монтажерите од тимот на Мебел Виденов.
Константна изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на интегритетот на производите НЕ е покриен со нивната гаранција. За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 4
Пакет 1: 88/50/12 см, тежина 27 кг.
Пакет 2: 125/34/10 см, тежина 20 кг.
Пакет 3: 78/45/12 см, тежина 21 кг.
Пакет 4: 25/12/12 см, тежина 2 кг.
 
 
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Јола 1800.00 ден. 400.00 ден. 100.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Слични производи
Последно видени

Следете не