Кујна Каролина, Каролина, стар даб | Мебел Виденов
Каролина

Кујна , стар даб

Кујна Каролина 1
Кујна Каролина 1_thumb
24300 ден

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Кујната Каролина вклучува:горен ред шкафови, долен ред шкафови, кујнска плотна 28мм - 2бр. /80см и 40см.
Кујната е е погодна за надограден мијалник!
Димензии:
- горен ред: L260 B30 H72 см.
- долен ред: L200 B60 H82 см.
Материјали:
- иверица
- МДФ профил /горен ред/
- термо плотна 28мм /80см и 40см./
Обрнете внимание!
Во цената не се вклучени мијалник, уреди, додатоци и лајсна за хидроизолација.
Дозволени се отстапувања или разлики од вистинските бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Овој вид на оштетување на интегритетот на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 13
Пакет 1: 91,5 / 56,5 / 7,5 см, тежина 2 кг.
Пакет 2: 97,5 / 41,5 / 3 см, тежина 2 кг.
Пакет 3: 281/11/11 см, тежина 4 кг.
Пакет 4: 102/40 / 7,5 см, тежина 13 кг.
Пакет 5: 90,5 / 45,5 / 10,5 см, тежина 20 кг.
Пакет 6: 90/48/12 см, тежина 20 кг.
Пакет 7: 88,5 / 75 / 9,5 см, тежина 26 кг.
Пакет 8: 78 / 43,5 / 10 см, тежина 12 кг.
Пакет 9: 78 / 43,5 / 10 см, тежина 12 кг.
Пакет 10: 65,5 / 40,5 / 10 см, тежина 10 кг.
Пакет 11: 83,5 / 32,5 / 10,5 см, тежина 15 кг.
Пакет 12: 40/60/3 см, тежина 4,4 кг.
Пакет 13: 80/60/3 см, тежина 8,8 кг.
 
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Каролина 3400.00 ден. 1000.00 ден. 200.00 ден.

Цената за качувањето се определува на база спратови, кои ќе бидат помината од групата која ја врши услугата. Ве молиме имајте во предвид дека се смета такса за приземни спратови, иако е возможно тие да не се набројани во Вашата зграда

Слични производи
Последно видени