Кујна Лука, Лука, камено сива + даб сонома | Мебел Виденов
Лука

Кујна , камено сива + даб сонома

Кујна Лука 1
Кујна Лука 2
Кујна Лука 1_thumb
Кујна Лука 2_thumb
20300 ден
Попуст: -48%
10400 ден

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Кујната вклучува: долен ред и горен ред шкафчиња и плотна.
За кујната погодна е мијалник со плотна.
Димензии:
- горен ред: L140 B30 H58 см.
- долен ред: L140 B60 H89 см.
Основа:
- ламинирана иверка
Обрнете внимание!
Цената не вклучва мијалник, уреди и аксесоари.
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Нашиот мебел е конструиран со лесна монтажа, но за одличен краен резултат ве советуваме да се доверите на професионалноста и искуството на монтажните тимови на Мебел Виденов.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 4
Пакет 1: 88/51/14 см, тежина 27 кг.
Пакет 2: 145/35/10 см, тежина 21 кг.
Пакет 3: 68/67/15 см, тежина 30 кг.
Пакет 4: 31/17/17 см, тежина 3 кг.
 
Слични производи
Последно видени