Кујна Мејс, Мејс, бела + даб сонома | Мебел Виденов
Мејс

Кујна , бела + даб сонома

Кујна Мејс 1
Кујна Мејс 2
Кујна Мејс 1_thumb
Кујна Мејс 2_thumb
20900 ден
Попуст: -34%
13600 ден

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Кујната вклучува: долен ред и горен ред шкафчиња и работна термо плотна.
За кујната погоден е надограден мијалник.
Димензии:
- горен ред: L160 B30 H70 см.
- долен ред: L160 B60 H84 см.
Основа:
- ламинирана иверка
Обрнете внимание!
Цената не вклучва мијалник, уреди и аксесоари.
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Нашиот мебел е конструиран со лесна монтажа, но за одличен краен резултат ве советуваме да се доверите на професионалноста и искуството на монтажните тимови на Мебел Виденов.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 5
Пакет 1: 77/51/11 см, тежина 21 кг.
Пакет 2: 85/35/23 см, тежина 32 кг.
Пакет 3: 88/67/11 см, тежина 20 кг.
Пакет 4: 77/46/12 см, тежина 30 кг.
Пакет 5: 31/17/17 см, тежина 3 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Мејс 3100.00 ден. 700.00 ден. 200.00 ден.

Цената за качувањето се определува на база спратови, кои ќе бидат помината од групата која ја врши услугата. Ве молиме имајте во предвид дека се смета такса за приземни спратови, иако е возможно тие да не се набројани во Вашата зграда

Слични производи
Последно видени