Кујна Мирела II 2м, Мирела II, избелен даб | Мебел Виденов
Мирела II

Кујна 2 метра , избелен даб

Кујна Мирела II 2м 1
Кујна Мирела II 2м 2
Кујна Мирела II 2м 3
Кујна Мирела II 2м 4
Кујна Мирела II 2м 5
Кујна Мирела II 2м 6
Кујна Мирела II 2м 7
Кујна Мирела II 2м 1_thumb
Кујна Мирела II 2м 2_thumb
Кујна Мирела II 2м 3_thumb
Кујна Мирела II 2м 4_thumb
Кујна Мирела II 2м 5_thumb
Кујна Мирела II 2м 6_thumb
Кујна Мирела II 2м 7_thumb
33600 ден
26200 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Кујна Мирела 2м. вклучува:
долен ред и горен ред шкафчиња, работна плотн и цокла.
Кујната е погодна за мијалник на вградување!
Шкафовите може да се распоредат во различен редослед од илустрираниот.
Димензии:
- димензии долниот ред: L200 B60 H85 см.
- димензии горниот ред: L200 B30 H82,5 см
* видете го приложениот димензионален шаблон
Материјали:
- врати / предници: ламинирана МДФ,  избелен даб
- основа: ламинирана иверка, бреза
- плотна 28мм, декор 5053Р
   - L80 B60 H2.8
   - L40 B60 H2.8
- провидно стакло
Механизми:
- шини за фиоки, метални рачки
Кујната Мирела носи хармонија и естетика на традиционален дом. Природната сјајност на украсот на дрво создава пријатна атмосфера и расположение. Кујнските ормани се изработени од високо квалитетни материјали за иверка и МДФ, ламинирани што ги прави отпорни на условите во кујните. Орманите можат да бидат инсталирани во различен редослед од илустрираниот. За да го направите ова, прво разгледајте ги приложените димензионални шаблони и шемата за склопување.
Обрнете внимание!
Во цената не се вклучени мијалник, уреди и додатоци.
Дозволени се отстапувања или разлики од вистинските бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Нашиот мебел е конструиран за лесно монтирање, но за одличен краен резултат ве советуваме да верувате во професионалноста и искуството на монтажерите од тимот на Мебел Виденов.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на интегритетот на производите НЕ е покриен со нивната гаранција. За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 15
Пакет 1: 74,5 / 29 / 9,5 см, тежина 10 kg.
Пакет 2: 72,5 / 41 / 4,5 см, тежина 4 кг.
Пакет 3: 82/41/6 см, тежина 7,5 кг.
Пакет 4: 61 / 29,5 / 2см, тежина 1,8 кг.
Пакет 5: 77,5 / 29 / 11,5 см, тежина 16 кг.
Пакет 6: 77,5 / 29 / 11,5 см, тежина 16 кг.
Пакет 7: 82/41/6 см, тежина 8,5 кг.
Пакет 8: 72/46/11 см, тежина 22,5 кг.
Пакет 9: 41.5 / 30 / 6,5 см, тежина 3.9 кг.
Пакет 10: 81/46 / 7,5 см, тежина 13,5 кг.
Пакет 11: 84,5 / 41,5 / 5 см, тежина 7,7 кг.
Пакет 12: 84,5 / 41,5 / 5 см, тежина 7,7 кг.
Пакет 13: 81,5 / 46/10 см, тежина 18,5 кг.
Пакет 14: 202/10 / 2,5 см, тежина 2,4 кг.
Пакет 15: 84/64/6 см, тежина 15 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Мирела II 2600.00 ден. 700.00 ден. 200.00 ден.

Цената за качувањето се определува на база спратови, кои ќе бидат помината од групата која ја врши услугата. Ве молиме имајте во предвид дека се смета такса за приземни спратови, иако е возможно тие да не се набројани во Вашата зграда

Слични производи
Последно видени