Кујна Савана, Савана, бела + Smoked Liberty Elm + бел сјај | Мебел Виденов
Савана

Кујна , бела + Smoked Liberty Elm + бел сјај

Кујна Савана 1
Кујна Савана 1_thumb
47600 ден
35300 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Кујната вклучува: долен и горен ред ормани и плотна.
Шкафовите може да се распоредат во различен редослед од илустрираниот.
За кујната погоден е надограден мијалник.
Севкупни димензии:
- горен ред: L220 B30 H72,5 см
- долен ред: L220 B60 H84 см.
Материјали:
- ламинирана иверка
Плотна:
- плотна за готвење, декор: сив камен
Обрнете внимание!
Во цената не се вклучени мијалник, уреди и додатоци.
Дозволени се отстапувања или разлики од вистинските бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Нашиот мебел е конструиран за лесно монтирање, но за одличен краен резултат ве советуваме да верувате во професионалноста и искуството на монтажерите од тимот на Мебел Виденов.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на интегритетот на производите НЕ е покриен со нивната гаранција. За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 6
Пакет 1: 77/50/15 см, тежина 32 кг.
Пакет 2: 78/34/14 см, тежина 18 кг.
Пакет 3: 87/36/17 см, тежина 25 кг.
Пакет 4: 79/46/21 см, тежина 39 кг.
Пакет 5: 87/66/16 см, тежина 46 кг.
Пакет 6: 40/20/20 см, тежина 3 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Савана 5800.00 ден. 1100.00 ден. 400.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Слични производи
Последно видени

Следете не