Кујна Зара, Зара, венге + црвен сјај | Мебел Виденов
Зара

Кујна , венге + црвен сјај

Кујна Зара 1
Кујна Зара 2
Кујна Зара 3
Кујна Зара 4
Кујна Зара 5
Кујна Зара 1_thumb
Кујна Зара 2_thumb
Кујна Зара 3_thumb
Кујна Зара 4_thumb
Кујна Зара 5_thumb
16000 ден
Попуст: -40%
9400 ден

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Потребна е монтажа на ѕид!
Кујната има целосна плотна без мијалник.
Кујната е погодна само за вграден мијалник со корито од десна страна.
Кујната не е погодна за мијалник со надградба и мијалник со одвод. Сообразете ги димензиите со оние на плакарот за мијалник.
Ние не препорачуваме монтирање на плочата за готвење (рингли)!
Димензии:
- L151 B60 H185 см.
Материјали:
Основа:
- ламинирана иверица
- грб: ламинирана иверка
- ПВЦ рабови
Врати:
- ламинирана иверица
Декори:
- венге + црвен сјај
Механизми:
- клап шарки
- шини за фиоки
- рачки - алуминиум
- вклучена плотна во боја на турмалин / дебелина 28 мм./
Кујната Зара може да се инсталира во која било просторија од домот или канцеларијата. Моделот е погоден за вграден мијалник. Преградите лево од шкафот се предвидени за уреди кои ги исполнуваат минималните барања во домаќинството. Орманите се изработени од ламинирана иверка. Обложувањата се многу издржливи и имаат мазна, лесна за одржување површина.
Обрнете внимание!
Во цената не се вклучени мијалник, уреди и додатоци.
Дозволени се отстапувања или разлики од вистинските бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Нашиот мебел е конструиран за лесно монтирање, но за одличен краен резултат ве советуваме да верувате во професионалноста и искуството на монтажерите од тимот на Мебел Виденов.
Константна изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на интегритетот на производите НЕ е покриен со нивната гаранција. За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 7
Пакет 1: 155/50/6 см, тежина 17,4 кг.
Пакет 2: 90/66/7 см, тежина 16,5 кг.
Пакет 3: 65/61/11 см, тежина 15,6 кг.
Пакет 4: 106/45/7 см, тежина 14,2 кг.
Пакет 5: 155/43/7 см, тежина 17,2 кг.
Пакет 6: 157/68/5 см, тежина 23 кг.
Пакет 7: 52/16/12 см, тежина 2,85 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Зара 2300.00 ден. 500.00 ден. 200.00 ден.

Цената за качувањето се определува на база спратови, кои ќе бидат помината од групата која ја врши услугата. Ве молиме имајте во предвид дека се смета такса за приземни спратови, иако е возможно тие да не се набројани во Вашата зграда

Слични производи
Последно видени