Кујнска аголна гарнитура Ивекс, Ивекс, кафeaва кожа + млeко сo какао кожа | Мебел Виденов
Ивекс

Кујнска аголна гарнитура , кафeaва кожа + млeко сo какао кожа

Кујнска аголна гарнитура Ивекс 1
Кујнска аголна гарнитура Ивекс 2
Кујнска аголна гарнитура Ивекс 3
Кујнска аголна гарнитура Ивекс 4
Кујнска аголна гарнитура Ивекс 1_thumb
Кујнска аголна гарнитура Ивекс 2_thumb
Кујнска аголна гарнитура Ивекс 3_thumb
Кујнска аголна гарнитура Ивекс 4_thumb
35100 ден
26000 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Димензии:
L209 B127 H78 см.
- површина за спиење: 110/181 см.
Тапацир:
- лицев материјал: еко кожа
- полнење: полиуретанска пена
Конструкција:
- иверица, цврсто дрво
Предности:
* трансформација во кревет: механизам за спуштање
* сандак
Ивекс дава стил и индивидуалност на модерната кујна. Софата е тапацирана со високо квалитетна еко кожа - ткаенина со пријатна мазна и мека површина, како и висока отпорност на стареење. Моделот има вграден механизам за трансформација во кревет и за извлекување на сандакот - практични погодности за модерните домаќинства.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
При распакување на тапациран мебел, не препорачуваме употреба на остри предмети заради можноста за сечење на тапацирот.
Продолжената изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот.Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.Овој вид на оштетување на на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 2
Пакет 1: 150/72/82 см, тежина 50 кг.
Пакет 2: 145/72/82 см, тежина 41 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Ивекс 700.00 ден. 1500.00 ден. 400.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Слични производи
Последно видени

Следете не