Кујнска аголна гарнитура Марлен, Марлен, златен даб + сива | Мебел Виденов
Марлен

Кујнска аголна гарнитура , златен даб + сива

Кујнска аголна гарнитура Марлен 1
Кујнска аголна гарнитура Марлен 2
Кујнска аголна гарнитура Марлен 3
Кујнска аголна гарнитура Марлен 4
Кујнска аголна гарнитура Марлен 5
Кујнска аголна гарнитура Марлен 6
Кујнска аголна гарнитура Марлен 1_thumb
Кујнска аголна гарнитура Марлен 2_thumb
Кујнска аголна гарнитура Марлен 3_thumb
Кујнска аголна гарнитура Марлен 4_thumb
Кујнска аголна гарнитура Марлен 5_thumb
Кујнска аголна гарнитура Марлен 6_thumb
21300 ден
14900 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Димензии:
L183 B131.5 H78 см.
Тапацир:
- лицев материјал: текстил
- полнеж: полиуретанска пена
Конструкција:
- иверица
Предност
* универзален модел
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
При распакување на тапациран мебел, не препорачуваме употреба на остри предмети заради можноста за сечење на тапацирот.
Продолжената изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот.
Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на интегритетот на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
Број пакети: 7
Пакет 1: 137/68/6 см., тежина - 22 кг.
Пакет 2: 70/70/10 см., тежина - 16.3 кг.
Пакет 3: 137/68/6 см., тежина - 21 кг.
Пакет 4: 65/49/10 см., тежина - 11 кг.
Пакет 5: 135/58/20 см., тежина - 5 кг.
Пакет 6: 135/40/20 см., тежина - 5 кг.
Пакет 7: 20/20/15 см., тежина - 1 кг.


Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Марлен 3100.00 ден. 1300.00 ден. 400.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Слични производи
Последно видени

Следете не