Кујнска аголна гарнитура Соната, Соната, темен орев + беж | Мебел Виденов
Соната

Кујнска аголна гарнитура , темен орев + беж

Кујнска аголна гарнитура Соната 1
Кујнска аголна гарнитура Соната 2
Кујнска аголна гарнитура Соната 3
Кујнска аголна гарнитура Соната 4
Кујнска аголна гарнитура Соната 1_thumb
Кујнска аголна гарнитура Соната 2_thumb
Кујнска аголна гарнитура Соната 3_thumb
Кујнска аголна гарнитура Соната 4_thumb
9200 ден
7100 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Димензии:
- L152,5 B102,5 H82 см.
Основа:
- иверица
Лицев материјал:
- еко кожа
Предности:
- сандак 1 пар. / - 103,5 / 21 / 16,5 см.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од вистинските бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Продолжената изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот.
Овој вид на оштетување на интегритетот на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 3
Пакет 1: 107/58 / 7,5 см, тежина 20,2 кг.
Пакет 2: 110/39/21 см, тежина 18,5 кг.
Пакет 3: 51/48/37 см, тежина 6 кг.
 
 
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Соната 700.00 ден. 700.00 ден. 200.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Слични производи
Последно видени

Следете не