Кујнски краен шкаф Надја 161, Надја 161, бело шагре | Мебел Виденов
Надја 161

Кујнски краен шкаф , бело шагре

Кујнски краен шкаф Надја 161 1
Кујнски краен шкаф Надја 161 2
Кујнски краен шкаф Надја 161 3
Кујнски краен шкаф Надја 161 1_thumb
Кујнски краен шкаф Надја 161 2_thumb
Кујнски краен шкаф Надја 161 3_thumb
2400 ден
Попуст: -37%
1400 ден

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Достава: 10 дена

Шкафот е универзален - лева и десна страна.
Димензии:
- L25 / B56 / H87 см.
Основа: иверица, боја бело шагре
Модерната кујна е одлична комбинација на функција и дизајн. Со модуларни системи во кујната можете да направите оптимално користење на просторот што го имате. За да се запознаете со можностите што ги нуди модуларниот систем Надја, погледнете ги сите модули и елементи неопходни за комплетната опрема на вашата кујна - плотна, грб, цокла, чешма и сите елементи за поврзување. Ламинираната иверица која се користи за производство на овој производ е со сертифицирано потекло и квалитет, исполнувајќи ги високите европски стандарди за екологија и безбедност. Орманите се испорачуваат во силен и лесен пакет за носење, со лесни за следење упатствата за монтирање. За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Обрнете внимание!
Шкафот е погоден само за ПВЦ цокла.
Дозволени се отстапувања или разлики од вистинските бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Орманите се испорачуваат не зглобени. Наведената цена не вклучува детали за кујни, столбови и внесување до домот и монтирање.
Шкафот се поставува на подот на четири прилагодливи ПВЦ ногарки-H10 см.
Број на пакувања: 2
Пакет 1: 79/60/7 см, тежина 11,2 кг.
Пакет 2: 21/16/10 см, тежина 0,4 кг.
 
 
 
 
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Надја 161 400.00 ден. 100.00 ден. 100.00 ден.

Цената за качувањето се определува на база спратови, кои ќе бидат помината од групата која ја врши услугата. Ве молиме имајте во предвид дека се смета такса за приземни спратови, иако е возможно тие да не се набројани во Вашата зграда

Слични производи
Комбинирайте с:
Последно видени

Следете не