Кујнски краен шкаф Надја 161, Надја 161, антрацит сјај | Мебел Виденов
Надја 161

Кујнски краен шкаф , антрацит сјај

Кујнски краен шкаф Надја 161 1
Кујнски краен шкаф Надја 161 2
Кујнски краен шкаф Надја 161 1_thumb
Кујнски краен шкаф Надја 161 2_thumb
2500 ден
Попуст: -35%
1600 ден

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 30 дена

Шкафот е универзален - лева и десна страна.
Димензии:
- L25 / B56 / H87 см.
Основа: иверица, боја антрацит сјај
Модерната кујна е одлична комбинација на функција и дизајн. Со модуларни системи во кујната можете да направите оптимално користење на просторот што го имате. За да се запознаете со можностите што ги нуди модуларниот систем Надја, погледнете ги сите модули и елементи неопходни за комплетната опрема на вашата кујна - плотна, грб, цокла, чешма и сите елементи за поврзување. Ламинираната иверица која се користи за производство на овој производ е со сертифицирано потекло и квалитет, исполнувајќи ги високите европски стандарди за екологија и безбедност. Орманите се испорачуваат во силен и лесен пакет за носење, со лесни за следење упатствата за монтирање. За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Обрнете внимание!
Шкафот е погоден само за ПВЦ цокла.
Дозволени се отстапувања или разлики од вистинските бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Орманите се испорачуваат не склопени. Наведената цена не вклучува детали за кујни, столбови, внесување до домот и монтирање.
Шкафот се поставува на подот на четири прилагодливи ПВЦ ногарки-H10 см.
Број на пакувања: 2
Пакет 1: 79/60/7 см, тежина 11,2 кг.
Пакет 2: 21/16/10 см, тежина 0,4 кг.
 
 
 
 
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Надја 161 400.00 ден. 100.00 ден. 100.00 ден.

Цената за качувањето се определува на база спратови, кои ќе бидат помината од групата која ја врши услугата. Ве молиме имајте во предвид дека се смета такса за приземни спратови, иако е возможно тие да не се набројани во Вашата зграда

Слични производи
Комбинирайте с:
Последно видени

Следете не