Кујнски шкаф Надja 142, Надja 142, дaб сонома | Мебел Виденов
Надja 142

Кујнски шкаф за ѕид , дaб сонома

Кујнски шкаф Надja 142 1
Кујнски шкаф Надja 142 2
Кујнски шкаф Надja 142 3
Кујнски шкаф Надja 142 4
Кујнски шкаф Надja 142 5
Кујнски шкаф Надja 142 6
Кујнски шкаф Надja 142 1_thumb
Кујнски шкаф Надja 142 2_thumb
Кујнски шкаф Надja 142 3_thumb
Кујнски шкаф Надja 142 4_thumb
Кујнски шкаф Надja 142 5_thumb
Кујнски шкаф Надja 142 6_thumb
1600 ден
Промоција

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Шкафот е за монтирање на ѕид.
Насоката на отворање на вратата се одредува за време на монтирање!
Димензии:
- L40 / B31 / H70 см.
Основа: иверица, боја бело шагре
Врати и предна страна: иверица, боја даб сонома
Механизми:
- метална рачка
- шарки со непречено затворање
Обрнете внимание!
Дипли и завртки за монтирање на ѕид - вклучени.
Дозволени се отстапувања или разлики од вистинските бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред. Орманите се испорачуваат не собрани. Наведената цена не вклучува услуги за испорака и монтирање. 
Модерната кујна е одлична комбинација на функција и дизајн. Со модуларни системи во кујната можете да направите оптимално користење на просторот што го имате. За да се запознаете со можностите што ги нуди модуларниот систем Надја, погледнете ги сите модули и елементи неопходни за комплетната опрема на вашата кујна - плотна, грб, цокла, чешма и сите елементи за поврзување. Ламинираната иверица која се користи за производство на овој производ е со сертифицирано потекло и квалитет, исполнувајќи ги високите европски стандарди за екологија и безбедност. Орманите се испорачуваат во силен и лесен пакет за носење, со лесни за следење упатствата за монтирање. За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 3
Пакет 1: 76/35/7 см, тежина 7,5 кг.
Пакет 2: 76/46/2 см, тежина 3 кг.
Пакет 3: 20/16/10 см, тежина 0,35 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Надja 142 600.00 ден. 100.00 ден. 100.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Слични производи
Последно видени

Следете не