Кујнски шкаф Надja 145 за аспиратор, Надja 145 шкаф за аспиратор, венге | Мебел Виденов
Надja 145 шкаф за аспиратор

Кујнски шкаф за аспиратор , венге

Кујнски шкаф Надja 145 за аспиратор 1
Кујнски шкаф Надja 145 за аспиратор 2
Кујнски шкаф Надja 145 за аспиратор 3
Кујнски шкаф Надja 145 за аспиратор 4
Кујнски шкаф Надja 145 за аспиратор 1_thumb
Кујнски шкаф Надja 145 за аспиратор 2_thumb
Кујнски шкаф Надja 145 за аспиратор 3_thumb
Кујнски шкаф Надja 145 за аспиратор 4_thumb
1700 ден
Промоција

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Насоката на отворање на вратата се одредува за време на монтирањето!
Димензии
- L60 / B31 / H66 см.
Основа: иверица, боја бело шагре
Врати и предна страна: иверица, боја венге
Механизми:
- метална рачка
- шарки со непречено затворање
Шкафот е погоден за вграден аспиратор. На дното на има исечена дупка за воздушен канал! Споредете ги димензиите на апаратот со димензиите за монтирање на шкафот.
Обрнете внимание!
Дипли и завртки за монтирање на ѕид - вклучени.
Дозволени се отстапувања или разлики од вистинските бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред. Орманите се испорачуваат не собрани. Наведената цена не вклучува внесување до домот и монтирање. 
Модерната кујна е одлична комбинација на функција и дизајн. Со модуларни системи во кујната можете да направите оптимално користење на просторот што го имате. За да се запознаете со можностите што ги нуди модуларниот систем Надја, погледнете ги сите модули и елементи неопходни за комплетната опрема на вашата кујна - плотна, грб, цокла, чешма и сите елементи за поврзување. Ламинираната иверица која се користи за производство на овој производ е со сертифицирано потекло и квалитет, исполнувајќи ги високите европски стандарди за екологија и безбедност. Орманите се испорачуваат во силен и лесен пакет за носење, со лесни за следење упатствата за монтирање. За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 3
Пакет 1: 74/68/8 см, тежина 9,5 кг.
Пакет 2: 62/68/2 см, тежина 4 кг.
Пакет 3: 20/16/10 см, тежина 0,4 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Надja 145 шкаф за аспиратор 700.00 ден. 100.00 ден. 100.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Слични производи
Последно видени

Следете не