Кујнски шкаф Надja 154, Надja 154, антрацит cjaj | Мебел Виденов
Надja 154

Кујнски шкаф , антрацит cjaj

Кујнски шкаф Надja 154 1
Кујнски шкаф Надja 154 2
Кујнски шкаф Надja 154 3
Кујнски шкаф Надja 154 1_thumb
Кујнски шкаф Надja 154 2_thumb
Кујнски шкаф Надja 154 3_thumb
4800 ден
Попуст: -32%
3200 ден

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 30 дена

Димензии
- L80 / B46.5 / H87 см.
Основа: иверица, бела шагре боја
Врати и предна страна: иверица, боја антрацит сјај
Механизми:
- метална рачка
- шарки со непречено затворање
- шини со непречено затворање за фиоки
 Модерната кујна е одлична комбинација на функција и дизајн. Со модуларни системи во кујната можете да направите оптимално користење на просторот што го имате. За да се запознаете со можностите што ги нуди модуларниот систем Надја, погледнете ги сите модули и елементи неопходни за комплетната опрема на вашата кујна - плотна, грб, цокла, чешма и сите елементи за поврзување. Ламинираната иверица која се користи за производство на овој производ е со сертифицирано потекло и квалитет, исполнувајќи ги високите европски стандарди за екологија и безбедност. Орманите се испорачуваат во силен и лесен пакет за носење, со лесни за следење упатствата за монтирање. За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Обрнете внимание!
Плотната за кујна се нуди одделно и не е вклучена во цената на шкафот.
Шкафот е погоден само за ПВЦ цокла.
Дозволени се отстапувања или разлики од вистинските бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Орманите се испорачуваат не склопени. Наведената цена не вклучува детали за кујни, цокла, внесување до домот и монтирање. Шкафот се поставува на подот на четири прилагодливи ПВЦ ногарки-H10 см.
Број на пакувања: 3
Пакет 1: 88/51/8 см, тежина 16,3 кг.
Пакет 2: 81/63 / 5,5 см, тежина 7 кг.
Пакет 3: 30/20/10 см, тежина 1,1 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Надja 154 800.00 ден. 100.00 ден. 100.00 ден.

Цената за качувањето се определува на база спратови, кои ќе бидат помината од групата која ја врши услугата. Ве молиме имајте во предвид дека се смета такса за приземни спратови, иако е возможно тие да не се набројани во Вашата зграда

Слични производи
Комбинирайте с:
Последно видени

Следете не