Кујнски шкаф Надја 159, Надја 159, даб сонома | Мебел Виденов
Надја 159

Кујнски шкаф за ѕид , даб сонома

Кујнски шкаф Надја 159 1
Кујнски шкаф Надја 159 2
Кујнски шкаф Надја 159 3
Кујнски шкаф Надја 159 4
Кујнски шкаф Надја 159 5
Кујнски шкаф Надја 159 1_thumb
Кујнски шкаф Надја 159 2_thumb
Кујнски шкаф Надја 159 3_thumb
Кујнски шкаф Надја 159 4_thumb
Кујнски шкаф Надја 159 5_thumb
2200 ден
Попуст: -32%
1500 ден

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Достава: 10 дена

Шкафот е за монтирање на ѕид.
Насоката на отворање на вратата се одредува за време на монтирањето!
Димензии
- L50 / B31 / H70 см.
Основа: иверица, боја бело шагре
Врати и предна страна: иверица, боја даб сонома
Механизми:
- метална рачка
- шарки со непречено затворање
Обрнете внимание!
Дипли и завртки за монтирање на ѕид - вклучени.
Дозволени се отстапувања или разлики од вистинските бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред. Орманите се испорачуваат не собрани. Наведената цена не вклучува внесување до домот и монтирање. 
Модерната кујна е одлична комбинација на функција и дизајн. Со модуларни системи во кујната можете да направите оптимално користење на просторот што го имате. За да се запознаете со можностите што ги нуди модуларниот систем Надја, погледнете ги сите модули и елементи неопходни за комплетната опрема на вашата кујна - плотна, грб, цокла, чешма и сите елементи за поврзување. Ламинираната иверица која се користи за производство на овој производ е со сертифицирано потекло и квалитет, исполнувајќи ги високите европски стандарди за екологија и безбедност. Орманите се испорачуваат во силен и лесен пакет за носење, со лесни за следење упатствата за монтирање. За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 3
Пакет 1: 78/39 / 8,5 см, тежина 7 кг.
Пакет 2: 71/31/2 см, тежина 2 кг.
Пакет 3: 20/16/10 см, тежина 0,45 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Надја 159 500.00 ден. 100.00 ден. 100.00 ден.

Цената за качувањето се определува на база спратови, кои ќе бидат помината од групата која ја врши услугата. Ве молиме имајте во предвид дека се смета такса за приземни спратови, иако е возможно тие да не се набројани во Вашата зграда

Слични производи
Комбинирайте с:
Последно видени

Следете не