Кујнски шкаф Надja 163, Надja 163, антрацит cjaj | Мебел Виденов
Надja 163

Кујнски шкаф , антрацит cjaj

Кујнски шкаф Надja 163 1
Кујнски шкаф Надja 163 2
Кујнски шкаф Надja 163 3
Кујнски шкаф Надja 163 4
Кујнски шкаф Надja 163 1_thumb
Кујнски шкаф Надja 163 2_thumb
Кујнски шкаф Надja 163 3_thumb
Кујнски шкаф Надja 163 4_thumb
3300 ден
Попуст: -33%
2200 ден

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Шкафот е за монтирање на ѕид.
Димензии:
- L80 / B31 / H70 см.
Основа: иверица, боја бело шагре
Врати и предници: иверица, боја антрацит сјај
Механизми:
- метална рачка
- шарки со непречено затворање
Обрнете внимание!
Типли и завртки за монтирање на ѕид - вклучени.
Дозволени се отстапувања или разлики од вистинските бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред. Орманите се испорачуваат не собрани. Наведената цена не вклучува услуги за испорака и монтирање. 
Модерната кујна е одлична комбинација на функција и дизајн. Со модуларни системи во кујната можете да направите оптимално користење на просторот што го имате. За да се запознаете со можностите што ги нуди модуларниот систем Надија, погледнете ги сите модули и елементи неопходни за комплетната опрема на вашата кујна - плотна, грб, цокла, чешма и сите елементи за поврзување. Ламинираната иверица која се користи за производство на овој производ е со сертифицирано потекло и квалитет, исполнувајќи ги високите европски стандарди за екологија и безбедност. Орманите се испорачуваат во силен и лесен пакет за носење, со лесни за следење упатствата за монтирање. За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 3
Пакет 1: 81/35/10 см, тежина 13 кг.
Пакет 2: 51/41/2 см, тежина 3,9 кг.
Пакет 3: 20/16/10 см, тежина 0,45 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Надja 163 700.00 ден. 100.00 ден. 100.00 ден.

Цената за качувањето се определува на база спратови, кои ќе бидат помината од групата која ја врши услугата. Ве молиме имајте во предвид дека се смета такса за приземни спратови, иако е возможно тие да не се набројани во Вашата зграда

Слични производи
Комбинирайте с:
Последно видени

Следете не