Кујнски шкаф Надја 210, горен, Надја 210, даб сонома | Мебел Виденов
Надја 210

Кујнски шкаф горен , даб сонома

Кујнски шкаф Надја 210, горен 1
Кујнски шкаф Надја 210, горен 2
Кујнски шкаф Надја 210, горен 1_thumb
Кујнски шкаф Надја 210, горен 2_thumb
1200 ден
Попуст: -35%
700 ден

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Достава: 10 дена

Димензии:
- L15 / B29 / H70 см.
Основа: иверица, боја даб сонома
Обрнете внимание!
Шарки и штрафови за монтирање на ѕид - вклучени.
Дозволени се отстапувања или разлики од вистинските бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред. Орманите се испорачуваат не собрани. Наведената цена не вклучува внесување до домот и монтирање. 
Модерната кујна е одлична комбинација на функција и дизајн. Со модуларни системи во кујната можете да направите оптимално користење на просторот што го имате. За да се запознаете со можностите што ги нуди модуларниот систем Надја, погледнете ги сите модули и елементи неопходни за комплетната опрема на вашата кујна - плотна, грб, цокла, чешма и сите елементи за поврзување. Ламинираната иверица која се користи за производство на овој производ е со сертифицирано потекло и квалитет, исполнувајќи ги високите европски стандарди за екологија и безбедност. Орманите се испорачуваат во силен и лесен пакет за носење, со лесни за следење упатствата за монтирање. За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 1
Пакет 1: 78/38/6 см, тежина 6 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Надја 210 500.00 ден. 100.00 ден. 100.00 ден.

Цената за качувањето се определува на база спратови, кои ќе бидат помината од групата која ја врши услугата. Ве молиме имајте во предвид дека се смета такса за приземни спратови, иако е возможно тие да не се набројани во Вашата зграда

Слични производи
Комбинирайте с:
Последно видени

Следете не