Кујнски шкаф Надја 216, Надја 216, бeл cjaj | Мебел Виденов
Надја 216

Кујнски шкаф , бeл cjaj

Кујнски шкаф Надја 216 1
Кујнски шкаф Надја 216 2
Кујнски шкаф Надја 216 3
Кујнски шкаф Надја 216 1_thumb
Кујнски шкаф Надја 216 2_thumb
Кујнски шкаф Надја 216 3_thumb
4000 ден
2900 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Шкафот е исто така погоден за вграден мијалник.
Димензии:
- L90 / B46.5 / H87 см.
Основа: иверица, бела шагре боја
Врати и предна страна: иверица, бела сјајна боја
Механизми:
- метална рачка
- шарки со непречено затворање
Обрнете внимание!
Плотната за кујна се нуди одделно и не е вклучена во цената на шкафот.
Шкафот е исто така погоден за вграден мијалник и пвц цокла. Ве молиме, прегледајте ја шемата за склопување пред монтирање.
Дозволени се отстапувања или разлики од вистинските бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Орманите се испорачуваат не склопени. Наведената цена не вклучува детали за кујни, цокла, внесување до домот и монтирање. Шкафот се поставува на подот на четири прилагодливи ПВЦ ногарки-H10 см.
Модерната кујна е одлична комбинација на функција и дизајн. Со модуларни системи во кујната можете да направите оптимално користење на просторот што го имате. За да се запознаете со можностите што ги нуди модуларниот систем Надја, погледнете ги сите модули и елементи неопходни за комплетната опрема на вашата кујна - плотна, грб, цокла, чешма и сите елементи за поврзување. Ламинираната иверица која се користи за производство на овој производ е со сертифицирано потекло и квалитет, исполнувајќи ги високите европски стандарди за екологија и безбедност. Орманите се испорачуваат во силен и лесен пакет за носење, со лесни за следење упатствата за монтирање. За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 3
Пакет 1: 95/50/8 см, тежина 16,5 кг.
Пакет 2: 20/16/10 см, тежина 6 кг.
Пакет 3: 82/50/4 см, тежина 7 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Надја 216 600.00 ден. 100.00 ден. 100.00 ден.

Цената за качувањето се определува на база спратови, кои ќе бидат помината од групата која ја врши услугата. Ве молиме имајте во предвид дека се смета такса за приземни спратови, иако е возможно тие да не се набројани во Вашата зграда

Слични производи
Последно видени