Кујнски шкаф Надја 216, Надја 216, антрацит cjaj | Мебел Виденов
Надја 216

Кујнски шкаф , антрацит cjaj

Кујнски шкаф Надја 216 1
Кујнски шкаф Надја 216 2
Кујнски шкаф Надја 216 3
Кујнски шкаф Надја 216 1_thumb
Кујнски шкаф Надја 216 2_thumb
Кујнски шкаф Надја 216 3_thumb
4000 ден
2900 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Шкафот е исто така погоден за вграден мијалник.
Димензии:
- L90 / B46.5 / H87 см.
Основа: иверица, бела шагре боја
Врати и предници: иверица, антрацит cjaj
Механизми:
- метална рачка
- шарки со непречено затворање
Обрнете внимание!
Шкафот е погоден само за ПВЦ цокла.
Плотната за кујна се нуди одделно и не е вклучена во цената на шкафот.
Шкафот е исто така погоден за вграден мијалник. Ве молиме, прегледајте ја шемата за склопување пред монтирање.
Споредете ги димензиите на мијалникот со димензиите на вградување на шкафот.
Дозволени се отстапувања или разлики од вистинските бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Орманите се испорачуваат не зглобени. Наведената цена не вклучува детали за кујни, столбови и услуги за испорака и монтирање. Шкафот се поставува на подот на четири прилагодливи ПВЦ ногарки-H10 см.
 Модерната кујна е одлична комбинација на функција и дизајн. Со модуларни системи во кујната можете да направите оптимално користење на просторот што го имате. За да се запознаете со можностите што ги нуди модуларниот систем Надја, погледнете ги сите модули и елементи неопходни за комплетната опрема на вашата кујна - плотна, грб, цокла, чешма и сите елементи за поврзување. Ламинираната иверица која се користи за производство на овој производ е со сертифицирано потекло и квалитет, исполнувајќи ги високите европски стандарди за екологија и безбедност. Орманите се испорачуваат во силен и лесен пакет за носење, со лесни за следење упатствата за монтирање. За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 3
Пакет 1: 95/50/8 см, тежина 16,5 кг.
Пакет 2: 20/16/10 см, тежина 6 кг.
Пакет 3: 82/50/4 см, тежина 7 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Надја 216 600.00 ден. 100.00 ден. 100.00 ден.

Цената за качувањето се определува на база спратови, кои ќе бидат помината од групата која ја врши услугата. Ве молиме имајте во предвид дека се смета такса за приземни спратови, иако е возможно тие да не се набројани во Вашата зграда

Слични производи
Последно видени