Кујнски шкаф Надја 219, Надја 219, венге | Мебел Виденов
Надја 219

Кујнски шкаф за ѕид , венге

Кујнски шкаф Надја 219 1
Кујнски шкаф Надја 219 2
Кујнски шкаф Надја 219 3
Кујнски шкаф Надја 219 4
Кујнски шкаф Надја 219 1_thumb
Кујнски шкаф Надја 219 2_thumb
Кујнски шкаф Надја 219 3_thumb
Кујнски шкаф Надја 219 4_thumb
2300 ден
Попуст: -33%
1500 ден

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Достава: 30 дена

Шкафот е за монтирање на ѕид.
Шкафот има преклопна врата.
Димензии:
- L90 / B31 / H35 см.
Основа: иверица, боја бело шагре
Врати и предници: иверица, боја венге
Механизми:
- метална рачка
- шарки со непречено затворање
- хидрауличен амортизер
Обрнете внимание!
Типли и завртки за монтирање на ѕид - вклучени.
Дозволени се отстапувања или разлики од вистинските бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред. Орманите се испорачуваат не собрани. Наведената цена не вклучува услуги за испорака и инсталација. 
Модерната кујна е одлична комбинација на функција и дизајн. Со модуларни системи во кујната можете да направите оптимално користење на просторот што го имате. За да се запознаете со можностите што ги нуди модуларниот систем Надија, погледнете ги сите модули и елементи неопходни за комплетната опрема на вашата кујна - плотна, грб, цокла, чешма и сите елементи за поврзување. Ламинираната иверица која се користи за производство на овој производ е со сертифицирано потекло и квалитет, исполнувајќи ги високите европски стандарди за екологија и безбедност. Орманите се испорачуваат во силен и лесен пакет за носење, со лесни за следење упатствата за монтирање. За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 3
Пакет 1: 91/34/5 см, тежина 9,5 кг.
Пакет 2: 91/36/2 см, тежина 3,3 кг.
Пакет 3: 32/23/12 см, тежина 0,5 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Надја 219 600.00 ден. 100.00 ден. 100.00 ден.

Цената за качувањето се определува на база спратови, кои ќе бидат помината од групата која ја врши услугата. Ве молиме имајте во предвид дека се смета такса за приземни спратови, иако е возможно тие да не се набројани во Вашата зграда

Слични производи
Комбинирайте с:
Последно видени

Следете не